Sall

KORKONCERT tirsdag 17. april 2018 kl. 19.30 i Haurum Kirke

Skrevet: 03-04-2018
Koncert med Spicy Voices og Frijsendal Pigekor

Spicy Voices er et blandet rytmisk kor bestående af ca. 30 medlemmer med hjemsted i Thorsø. Koret har eksisteret siden 2009 og har udviklet et meget alsidigt repertoire i rytmisk tilsnit repræsenterende pop, rock, jazz og gospel. Korleder er Anne Katrine Christensen, uddannet korleder fra Det Jyske Musikkonservatorium med rytmisk korledelse som speciale.

Ved koncerten i Haurum vil de præsentere et udpluk af deres repertoire, og ved koncerten vil også Frijsendal Pigekor deltage.

Glæd jer til en glad og livsbekræftende koroplevelse.

Gratis entre

PÅSKEDAG søndag 1. april kl. 11.00 i Sall Kirke

Skrevet: 09-03-2018
Vi fejrer påskedag i Sall Kirke ved denne højmesse, hvor fløjtenist Birgit Sofia Kjær medvirker.

Birgit Sofia Kjær er uddannet fløjtenist fra musikkonservatoriet. Birgit har de sidste 20 år medvirket ved rigtig mange og meget forskelligartede gudstjenester.

Det at bruge tværfløjten bringer et inspirerende lyst skær og nærvær ind i gudstjenesten, hvormed der skabes et intermezzo til ro og fordybelse i samspil med tekst, orgel og kirkerum.

SKÆRTORSDAG 29. MARTS kl. 17.00 i Houlbjerg kirke

Skrevet: 08-03-2018
Vi markerer skærtorsdag, fordi det var den aften, hvor Jesus spiste sit sidste måltid med disciplene og ved den lejlighed fortalte dem, at de altid senere skulle mindes dette sidste måltid i form af nadveren. Ved hver eneste højmesse i både den katolske og den protestantiske kirke afholdes der den dag i dag nadver som en del af gudstjenesten. Men skærtorsdag gør vi lidt ekstra ud af det. Dels ved at lave en særlig gudstjeneste omkring nadveren, dels ved at udvide nadveren til et helt måltid med brød, lam og vin efter gudstjenesten.

Alle er velkomne. Det er gratis og tag gerne naboen med. Men af hensyn til maden beder vi om, at I tilmelder jer til Marianne Jessen gerne på sms (6154 1556) eller mail (jessen.marianne@gmail.com).

Sognekoret medvirker. Prædikant: provst Anders Bonde

PALMESØNDAG 25. marts kl. 11.00 i Granslev Kirke

Skrevet: 06-03-2018

Der bliver påskestemning i den smukke gamle kirke i Granslev. Sognekoret vil bidrage med lidt ekstra farve gudstjenesten, hvor der bliver sunget påskemusik fra forskellige verdensdele. Menighedsrådet byder på en lille forfriskning efter gudstjenesten.

SOGNEINDSAMLING SØNDAG 11. MARTS 2018

Skrevet: 23-02-2018

Tag del: Bliv indsamler ved Folkekirkens Nødhjælps landsdækkende sogneindsamling

Søndag d. 11. marts 2018 tager Sall og Haurum-Granslev-Houlbjerg samt Laurbjerg, Værum og Ørum sogne del i Sogneindsamlingen, så alle i sognene får mulighed for at give verdens mest udsatte mennesker en håndsrækning.

Sæt allerede nu kryds ved datoen

Der bliver gudstjeneste i Sall kirke kl. 9.30 og i Laurbjerg kirke kl. 10.00. Efter gudstjenesterne skydes indsamlingerne i gang, og der vil være mulighed for at få en rute i alle sogne. Efter indsamlingen er der fælles forplejning for alle i Laurbjerg konfirmandstue.

Meld dig som indsamler hos sognepræst Eva Graabek på 61 67 90 41 eller egr@km.dk allerede nu.