Sall
Sall kirke
Sall sogn

Bålgudstjeneste i Granslev

Skrevet: 19-06-2018
Søndag den 1. juli 2018 kl. 19.00

Ved midsommertide inviterer menighedsrådet traditionen tro til bålgudstjeneste på Lars's eng, Møllegyden 1, Granslev, 8870 Langå.

I år får vi besøg af Gjern Spillemænd, som sætter ekstra kulør på aftenen. Gjern Spillemænd er en folkemusikgruppe, som har eksisteret siden 1979.

I de første 11 år var Lars Lilholt leder og arrangør, hvorefter fløjtenist Pia Brun Jørgensen i mange år stod i spidsen. I 2017 overtog sanger Stine Elbæk Gomard ledelsen af orkesteret.

Med violiner, fløjter, klarinet, harmonika, sang, bas og klaver fremfører Gjern Spillemænd musik, der klangmæssigt lyder som en blanding af barok- og traditionel spillemandsmusik. De kalder det selv symfonisk folkemusik med drev.

Vi håber på godt vejr, men skulle vi få regnvejr, rykker vi ind i kirken. Medbring gerne tæppe.

Efter gudstjenesten nyder vi bålet og midsommeraftenen - og en lille forfriskning, som serveres af menighedsrådet.


Musikalsk sommeraften i Haurum Kirke

Skrevet: 25-05-2018
torsdag d. 31. maj kl. 19.30

- med kor og fællessang

Sognekoret afslutter forårssæsonen og vil denne aften synge nogle af de sange, vi har øvet på.

Der bliver også lejlighed for alle til at røre stemmerne og synge med på en række sommerlige fællessange.

Menighedsrådet serverer en lille forfriskning undervejs!


PINSEDAG I GRANSLEV KIRKE - Søndag 20. maj kl. 11.00

Skrevet: 08-05-2018
Ved Pinsedags højmesse får vi besøg af en spændende solist, nemlig Johan Toftegaard Knudsen, som er en mangesidet rytmisk musiker.

Johan er saxofonist, komponist, dirigent og underviser, uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium og Det Jyske Musikkonservatorium 2003-2009, og ansat i Aarhus Jazz Orchestra siden 2014.

Foruden jazzen har Johan interesseret sig for traditionelle stilarter særligt fra Balkan, Mellemøsten og Norden. Med sit eget projekt, Etnolab, arbejder han med at integrere stiltræk fra folkemusikken med jazzens sprog.

Johan har medvirket på flere forestillinger ved Fredericia og Aarhus Teater, hvor han igen spiller på West Side Story nu i foråret 2018.

Johan spiller også med Klezmorkester, som har turneret rundt på højskoler og i kirker, hvor de spiller gamle jødiske sange samt musik fra Balkan og Mellemøsten.

Vel mødt til en festlig Pinsedag!


KORKONCERT tirsdag 17. april 2018 kl. 19.30 i Haurum Kirke

Skrevet: 03-04-2018
Koncert med Spicy Voices og Frijsendal Pigekor

Spicy Voices er et blandet rytmisk kor bestående af ca. 30 medlemmer med hjemsted i Thorsø. Koret har eksisteret siden 2009 og har udviklet et meget alsidigt repertoire i rytmisk tilsnit repræsenterende pop, rock, jazz og gospel. Korleder er Anne Katrine Christensen, uddannet korleder fra Det Jyske Musikkonservatorium med rytmisk korledelse som speciale.

Ved koncerten i Haurum vil de præsentere et udpluk af deres repertoire, og ved koncerten vil også Frijsendal Pigekor deltage.

Glæd jer til en glad og livsbekræftende koroplevelse.

Gratis entre


PÅSKEDAG søndag 1. april kl. 11.00 i Sall Kirke

Skrevet: 09-03-2018
Vi fejrer påskedag i Sall Kirke ved denne højmesse, hvor fløjtenist Birgit Sofia Kjær medvirker.

Birgit Sofia Kjær er uddannet fløjtenist fra musikkonservatoriet. Birgit har de sidste 20 år medvirket ved rigtig mange og meget forskelligartede gudstjenester.

Det at bruge tværfløjten bringer et inspirerende lyst skær og nærvær ind i gudstjenesten, hvormed der skabes et intermezzo til ro og fordybelse i samspil med tekst, orgel og kirkerum.