Sall sogn

Sognehusets adresse

Det fælles sognehus for Sall og Haurum-Houlbjerg-Granslev sogne er placeret på Villungsvej 16 i Houlbjerg

Sognehusets kalender

KRISTEN MEDITATION

Skrevet: 12-10-2018
Introduktionsmøde lørdag 27. okt. kl. 10 – 14 i sognehuset i Houlbjerg.

Til efteråret starter vi i Granslev kirke en gruppe, som vil praktisere kristen meditation. Det er en meditationsform, som også kaldes centrerende bøn, og som har dybe rødder i den kristne tradition.

Kristen meditation er en stille, enkel og ordløs form for bøn og meditation, hvor man opmærksomt og naturligt åbner sig for Guds nærvær.

Vi inviterer til introducerende møde i sognehuset i Houlbjerg lørdag den 27. oktober 2018 kl. 10-14 med gruppens vejleder Elisabeth Staal Jensen.

Herefter vil der være meditationsaften hver anden onsdag, første gang onsdag den 31. oktober, i Granslev kirke. (Tidspunkt aftales på intro-mødet).

Der kræves ingen forudsætninger for deltagelse; metoden er enkel og åben, og samtidig udfordrende og givende.

Tilmeld dig gerne til det introducerende møde til steen@europilgrim.dk

Alle er velkomne!

Indvielse af flyglet i sognehuset i Houlbjerg

Skrevet: 03-08-2018
- med klaver-musik og fællessang -

Torsdag d. 16. august kl. 19.30

Det er en stor glæde for mig som kirkernes musik-ansvarlige, at vi nu i juli har fået et nyt dejligt instrument i sognehuset - et næsten nyt flygel af mærket Yamaha , som vi har fundet til en favorabel pris.

Derfor vil vi gerne invitere til en lille uhøjtidelig indvielse torsdag d. 16. august, hvor efterårssæsonen samtidig skydes i gang.

Jeg vil præsentere instrumentet ved at spille lidt forskellig klassisk og rytmisk klavermusik - undervejs synger vi en række fællessange.

Det er vores håb at det nye instrument kan blive til glæde og gavn for sognenes beboere i mange år frem til mange slags arrangementer, og at det kommer til at tiltrække fremtidige organister og koncertudøvere. - Vi tænker, det også med tiden kunne inspirere til nye musik-aktiviteter i huset, fx sammenspil, musik-cafe, undervisning...

Menighedsrådet serverer en lille forfriskning undervejs.

Birgitte Østergaard, organist

Byfest og friluftsgudstjeneste i Bøstrup

Skrevet: 01-08-2018
Lørdag den 4. august 2018 kl. 11.00 på festpladsen ”Tages Lyst”, beliggende for enden af Hørvænget forbi forsamlingshuset.

Dagen indledes med friluftsgudstjeneste ved sognepræst Lene Sander.

Violinist Ian van Rensburg bosiddende i Bøstrup og kirkernes organist Birgitte Østergaard Petersen vil underholde med festlig musik undervejs.

Efter gudstjenesten serverer arrangørerne fra Bøstrup Forsamlingshus’ bestyrelse en let frokost. Derefter vil dagens øvrige program tage sin begyndelse.

MENIGHEDSMØDE søndag 17-06-2018 kl. 12.00 i Sognehuset

Skrevet: 28-05-2018
Efter gudstjenesten i Houlbjerg Kirke kl. 11.00

afholder Haurum-Granslev-Houlbjerg menighedsråd informationsmøde i Sognehuset i Houlbjerg.

Menighedsrådet vil berette om, hvad der er er sket i det forgangne år, og hvad vi vil sætte fokus på i det kommende år. Samtidig hører vi gerne, hvis nogen har kritik af og/eller gode ideer til vores arbejde.

Menighedsrådet er vært ved en let frokost.

Musikalsk sommeraften i Haurum Kirke

Skrevet: 25-05-2018
torsdag d. 31. maj kl. 19.30

- med kor og fællessang

Sognekoret afslutter forårssæsonen og vil denne aften synge nogle af de sange, vi har øvet på.

Der bliver også lejlighed for alle til at røre stemmerne og synge med på en række sommerlige fællessange.

Menighedsrådet serverer en lille forfriskning undervejs!