Sall sogn

Sognehusets adresse

Det fælles sognehus for Sall og Haurum-Houlbjerg-Granslev sogne er placeret på Villungsvej 16 i Houlbjerg

Sognehusets kalender

JULEHYGGE torsdag 07-12-2017 kl. 19.30 i Sognehuset i Houlbjerg

Skrevet: 30-11-2017
Alle inviteres til julehygge.

Der vil være kaffe, godter, fællessange, julehistorie og lotteri. Tilmelding til kaffen senest den 5. december til Kirsten Larsen: 30 34 27 95 eller vm30@privat.dk

Velmødt, aktivitetsudvalget

FOREDRAGSAFTEN MED GERDA JESSEN

Skrevet: 03-10-2017

Torsdag den 26. oktober kl. 19.30 gæster sognepræst Gerda Jessen fra Skorup og Tvilum sogne det nye sognehus i Houlbjerg, Villungsvej 16, med foredraget: ”Præstefamilie i seks generationer”.

Gerda Jessen siger følgende om foredraget: ”Neergaard Jessen familien har gemt masser af historier fra forgangne tider i de jyske præstegårde, og jeg vil fortælle nogle af disse; om livet i sogn og kirke igennem mere end 200 år.”

Gerda Jessen er i øvrigt søster til forfatteren Ida Jessen.

Arrangementet er gratis, men af hensyn til brygning af kaffe beder vi om tilmelding senest den 24. okt. til Kirsten Larsen på tlf. eller sms til 30 34 27 95 eller mail: vm30@privat.dk.

Arrangørerne Sall og Haurum-Granslev-Houlbjerg menighedsråd byder alle hjerteligt velkomne!

Nørklecafé

Skrevet: 26-09-2017

Hver TORSDAG KL. 10-12

Gruppen startede i torsdag og fortsætter alle følgende torsdage. Man møder op med hvad man har af strikkegarn og –pinde, stofrester mm. Røde Kors kommer med mønstre og opskrifter, og så går man i gang med at lave tøj der bliver sendt til nogen der virkelig har brug for det.

Man kan også komme for at sidde og lave ting til sig selv – eller bare komme for at sludre over en kop kaffe.

Alle er velkomne.

Hjælp-til-IT-gruppe

Skrevet: 26-09-2017

På onsdag d.27.09 kl 10-12 starter vi en gruppe op som gerne vil hjælpe / hjælpes med den svære elektroniske kommunikation. I gruppen finder man ud af hvad hver især har problemer med / behov for, og så er der forhåbentlig én til stede der kan hjælpe med netop det. Vi har indtil videre tilsagn fra Bodil, Hans Erik, Ketty om at være til stede.

Gruppen aftaler selv hvordan fremtiden skal tegne sig for det videre forløb.

Alle er velkomne uanset om man kan lidt, meget eller ingenting på sin PC, Ipad/tablet eller Iphone/smartphone. Men medbring hvad I har, så finder vi forhåbentlig ud af noget.

Torsdagscafé med kaffe og nørkleri

Skrevet: 15-09-2017

Sognene Sall og Haurum-Granslev-Houlbjerg har indviet en ny flot sognegård. I den forbindelse har de i samarbejde med Røde Kors, Langå afdeling startet en nørklegruppe, som mødes hver torsdag kl. 10 - 12 (første gang 21/9-2017) til hyggeligt samvær, en kop kaffe og for at få gang i både strikke- og snakketøj.

Du er hjertelig velkommen, også selv om du ikke vil strikke, hækle eller sy. Der kan trævles op eller spilles et slag kort, hvis der er nok til det. Ligger du inde med materialer, du gerne vil af med, så kom og aflever, eller giv os en melding, hvis vi skal komme og hente.

Nørkleleder Doris Thomsen, 61284253 doris.mth@gmail.com

Røde Kors Tove Pedersen, 25308201 bedste.bedste@email.dk