.
... et sogn i Folkekirken Til forsiden

Familiegudstjeneste i Haurum kirke

Publiceret: 09-11-2021
1. søndag i advent d. 28. november kl. 17.00

I år holder vi en familiegudstjeneste i Haurum kirke 1. søndag i advent. Her vil vi markere, at lyset vil blive tændt i kirkerummet. Lyset vil være tændt helt frem til Helligtrekonger.

Menighedsrådet ønsker at genoptage denne fine gamle tradition. Gudstjenesten er for alle generationer med god plads til børnene. Hvis vejret er nogenlunde, vil vi slutte af med at

synge en julesang uden for kirken, hvormed vi vil ønske hinanden en god adventstid.

Allehelgensaften i Sall kirke

Publiceret: 15-10-2021
Søndag d. 7. november kl. 19.00.

Ved denne gudstjeneste vil navnene blive læst op på alle, der er døde i vore 4 sogne, eller er blevet begravet her siden sidste Allehelgensdag.

Cellist Maria Isabel Edlund medvirker med stemningsfuld musik. Maria er uddannet ved musikkonservatorierne i Malmö og Århus.

Hun har optrådt i mange forskellige konstellationer i Danmark og i udlandet: som solist og gæstemusiker ved forskellige symfoniorkestre og som kammermusiker i mindre ensembler, bl.a. Taïga String Quartet og det århusianske barokensemble BaroqueAros. Se eventuelt.

Koncert med Anna Lystbæk i Houlbjerg Kirke

Publiceret: 01-09-2021
torsdag d. 23. september kl. 20.00

Den 34-årige vestjyde har vist sig som en mange-facetteret sanger, pianist og sangskriver, der har en bred vifte af koncerter bag sig. Både som akkompagnatør og med egne projekter.

I februar 2018 udgav hun det stemningsmættede debutalbum ”Myth House”, og i marts 2021 tager hun på turné med opfølgeren ”Room for Love”. Med sig har hun guitaristen Rune Kjeldsen (har gennem årene været fast guitarist hos Poul Krebs, Hush, Steen Jørgensen, The Savage Rose, C.V. Jørgensen,

Carl Emil Petersen m.fl.), som også har været medproducer på albummet, der er indspillet på tværs af landet fra hver deres hjemmestudie i henholdsvis Spjald og København.

Når man lytter til Annas musik, er det de brede klange, de stærke og sarte toner, den varme og

modne vokal og en legende tilgang til musikken, man hører. Lyden er atmosfærisk og trækker tråde tilbage til folkemusikken, jazz, afro og blues, men med en lyrisk og nordisk tone. Den spænder mellem det let tilgængelige og det mere eksperimenterende udtryk. Det mørke og det lyse.

Det triste og det smukke. Koncerten vil bygge på de to albums ”Myth House” og ”Room for Love” – med Annas nærværende vokal i front, hendes fantasifulde touch på tangenterne samt Runes sublime guitarspil.

Inden koncerten inviterer menighedsrådene på et måltid mad og fællessang med høsttema i Sognehuset i Houlbjerg kl. 18.00. Tilmelding til: jessen.marianne@gmail.com

Sognekoret

Publiceret: 10-08-2021
Vi har sæsonens første koraften torsdag d. 2. september kl. 19.30-21.30. Sangaftenerne foregår i Sognehuset i Houlbjerg, og nye sangere er hjerteligt velkomne!

Koret synger ofte 3-stemmigt, og repertoiret er en bred blanding af folkelige, klassiske og rytmiske sange, og der er både kirkelig og verdslig musik på programmet. Vi medvirker ved udvalgte gudstjenester og arrangementer i løbet af året.

Sognekoret er et glad og hyggeligt kor. Hver sangaften har vi stemmeopvarmning og korøvelser, men man behøver ikke kunne noder for at være med. Der er altid en hyggestund undervejs – med kaffe og kage! Vi synger gerne sange fra højskolesangbogen.

Det er gratis at deltage, og man er velkommen til at komme på besøg og prøve!

Det dufter lysegrønt af græs

Publiceret: 19-07-2021
Nyere indlæg    Ældre indlæg