.

Familiegudstjeneste i Haurum kirke

Publiceret: 09-11-2021
1. søndag i advent d. 28. november kl. 17.00

I år holder vi en familiegudstjeneste i Haurum kirke 1. søndag i advent. Her vil vi markere, at lyset vil blive tændt i kirkerummet. Lyset vil være tændt helt frem til Helligtrekonger.

Menighedsrådet ønsker at genoptage denne fine gamle tradition. Gudstjenesten er for alle generationer med god plads til børnene. Hvis vejret er nogenlunde, vil vi slutte af med at

synge en julesang uden for kirken, hvormed vi vil ønske hinanden en god adventstid.

Allehelgen i Sall kirke

Publiceret: 02-11-2021
Cellist Maria Isabel Edlund medvirker ved denne aftens gudstjeneste hvor vi mindes vore døde

Kristen meditation – centrerende bøn

Publiceret: 31-10-2021
Introduktionsmøde: onsdag den 8. december kl. 18.00 i Granslev kirke

Vi er en lille gruppe, som i flere år har mediteret sammen i Granslev kirke hver anden onsdag fra kl. 16.45 – 17.45.

I løbet af denne time når vi at sludre lidt med hinanden, lade roen falde på os, nyde at sidde i det smukke tårnrum – samt meditere i to gange 20 minutter.

Kristen meditation hviler på en gammel kristen tradition, som er gjort nutidig af den amerikanske munk og præst Thomas Keating, og det er en meditationsform, som nu udføres over hele verden.

Fremgangsmåden kaldes også ’centrerende bøn’, idet nærværet med Gud er det helt centrale, og det er en meditationsform, som er yderst enkel, harmløs, dyb – og let at lære.

Vi kunne godt tænke os at udvide vores gruppe, så enhver interesseret får mulighed for at deltage. Der bliver afholdt et introducerende møde onsdag den 8. december kl. 18.00 i Granlev kirke, hvor vi byder på en kop kaffe og kort forklarer om gruppens virke.

Kan du ikke deltage denne aften er du velkommen til at kontakte undertegnede på telefon eller mail for yderligere information om kristen meditation i Granslev.

Steen Rasmussen, Granslev – mobil: 30 34 52 69 – mail: steen@europilgrim.dk

Kammerherreinden

Publiceret: 22-10-2021
Næste højskoleaften, d. 26. okt. skal vi høre om en komtesse fra Frijsenborg der fik et broget og vidtløftigt liv. Den spændende historie fortælles af pensioneret lærer fra Hammel, Jens Ole Ravn-Nielsen.

Alle er velkomne.

Allehelgensaften i Sall kirke

Publiceret: 15-10-2021
Søndag d. 7. november kl. 19.00.

Ved denne gudstjeneste vil navnene blive læst op på alle, der er døde i vore 4 sogne, eller er blevet begravet her siden sidste Allehelgensdag.

Cellist Maria Isabel Edlund medvirker med stemningsfuld musik. Maria er uddannet ved musikkonservatorierne i Malmö og Århus.

Hun har optrådt i mange forskellige konstellationer i Danmark og i udlandet: som solist og gæstemusiker ved forskellige symfoniorkestre og som kammermusiker i mindre ensembler, bl.a. Taïga String Quartet og det århusianske barokensemble BaroqueAros. Se eventuelt.

Nyere indlæg    Ældre indlæg