.
... et sogn i Folkekirken Til forsiden

Ny kordegn

Publiceret: 06-12-2021
Anja Prip Nipgaard er blevet ansat som kordegn i Høj Stene pastorat, som jo også omfatter sognet her. Hun starter den 1.1.2022, hvor hun afløser den nuværende kordegn Asbjørn Rosendal. Anja vil kunne træffes på kontoret i Thorsø sognehus tirsdag, onsdag og torsdag mellem kl. 9 og 13.

Koncert med Sallvation i Sall

Publiceret: 30-11-2021
Mandag d. 6. december kl. 20.00 med Sallvation

Sallvation Gospelkor blev startet i landsbyen Sall ved Hammel. Koret er en selvstændig forening, og har gennem årene bevæget sig igennem alle genrer i gospelmusikken. I dag står korleder Hans Ole Munksgaard i spidsen for koret, og med sine egne arrangementer har han givet koret en særlig lyd, og et repertoire der spænder fra Negro-spirituals over traditionel gospel til helt nye fortolkninger af

gospel-musik.

Entré 25 kr. som går til korets kasse.

Da vi ikke på forhånd kender antallet af deltagere, vil vi opfordre alle til at medbringe deres coronapas.

Julekoncert i Granslev Kirke

Publiceret: 30-11-2021
Rettelse: pga. corona har vi besluttet, at børnekoret ikke deltager og det bliver uden forfriskninger. Alle skal medbringe coronapas og bruge mundbind, når I går ind i kirken.

Torsdag d. 16. december kl. 19.00

Velkommen til en aften i julestemningens tegn i Granslev kirke! Sognekoret har over de sidste måneder forberedt et blandet program med julemusik. Der bliver mulighed for at høre kendte, stemningsfulde og muntre advents- og julesange samt solistiske indslag, og man får lejlighed til at synge med på nogle dejlige fællessange. Vi håber også at kunne høre glade børnestemmer denne decemberaften, idet vi inviterer Løvsangerne, vores børnekor, med. I bliver heller ikke snydt for lidt sødt til ganen! Kom og hør det lokale sognekor – og bliv stemt til jul!

Da vi ikke på forhånd kender antallet af deltagere, vil vi opfordre alle til at medbringe deres coronapas.

Just om Japan

Publiceret: 22-11-2021
Den 30. november klokken 19.30

Højskoleaften i sognehuset i Houlbjerg - kom og hør knægten fra Haxholm fortælle om sin fascination af Japan

Koncert i Sall

Publiceret: 18-11-2021
I Sall Kirke kan man søndag d. 12. december kl. 19.30 opleve en adventskoncert med sangerinden og harpenisten Mariann Mikkelsen.

Hun er uddannet klassisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Mariann har medvirket som solist i en lang række musicals, operaer og operetter bl.a. ved MCH Herning Kongrescenter, Aarhus Teater og Den Jyske Opera og har desuden sunget ved mange private og offentlige koncerter rundt om i landet, bl.a. som solist med flere af landsdelsorkestrene. Mariann akkompagnerer sin egen sang på keltisk harpe i et bredt repertoire. Denne aften synger hun med harpeklang julen ind i et program af danske og udenlandske jule- og vintermelodier.

Da vi ikke på forhånd kender antallet af deltagere, vil vi opfordre alle til at medbringe deres coronapas.

Nyere indlæg    Ældre indlæg